Καλέστε μας στο +358503460770 ή paskalis1@gmail.com

Εξοχικές κατοικίες

Σχεδόν όλα τα στυλ επίπλωση επίσης "έργο", σε συνδυασμό με συμπαγείς κορμούς.Το εσωτερικό των δωματίων ημερολόγιο σπίτι ποικίλλουν σημαντικά, τόσο σε εμφάνιση και σχεδιασμό.  Αυτό σημαίνει ότι όλα τα έπιπλα στυλ ταιριάζει σε ένα ημερολόγιο στο σπίτι.

Χρώματα και σχήματα

Πιο σκοτεινό, απλά χρώματα καλύτερη εναρμόνιση με φινλανδική πεύκης: λεγόμενη "ειλικρινείς χρώματα", όπως μπλε, μαύρο, καφέ, κόκκινο ή πράσινο δάσος, αλλά και καθαρό, καθαρό λευκό ή ελεφαντόδοντο, το οποίο μπορεί να δημιουργήσει μια πραγματικά γοητευτική αντίθεση με το ξύλο. Όσον αφορά την εξέταση των προτάσεων είναι από ύφασμα, εδώ είναι πιο κάτω, δηλαδή ότι είναι καλύτερο να αποφεύγεται λεπτοκαμωμένος όμορφες μοτίβα, ή πάρα πολλά χρώματα σε υφάσματα επιπλώσεων.

Έπιπλα

Το ξύλο είναι φυσικά ιδανική έπιπλα, είτε αριστερά στη φυσική του κατάσταση ή ζωγραφισμένα με απλά χρώματα. Ανοξείδωτο χάλυβα ή άλλα μέταλλα όπως το αλουμίνιο και το χρώμιο δημιουργήσει μια γοητευτική, δροσερή αντίθεση με τη ζεστασιά του ξύλου.

Υφάσματα ταπετσαρίας

Leather, ειδικότερα, είναι ένα ιδανικό ταπετσαρία ύφασμα για το μητρώο των εσωτερικών ατμόσφαιρα.  Linen υφάσματα επίσης λειτουργούν πολύ καλά μαζί με ξύλο καθώς και οι δύο έχουν μια πολύ φυσική εμφάνιση.

Μια οικογενειακή επιχείρηση με την επωνυμία «Eleloughouses-Wildandfree.gr», η οποία στοχεύει στην κατασκευή όλων των ειδών των ξύλινων εργασιών, τα τελευταία 26 χρόνια.

Επικοινωνια

Διεύθυνση : Rinteentie 6b66
Rovaniemi, Finland
96100, Finland

Τηλ : +358503460770
       

We have 6 guests and no members online

Χάρτης