Καλέστε μας στο +358503460770 ή paskalis1@gmail.com

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΥΣΗ

Στην πραγματικότητα, μόνο το 10-20% της παραγόμενης θερμότητας προσφέρεται στο σπίτι. Το υπόλοιπο ποσοστό οδεύει προς την καπνοδόχο του τζακιού.
Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιών το κατανοούν και αποδέχονται το μειονέκτημα. Για εκείνους η φωτιά στο σαλόνι δε σημαίνει μόνο τρόπο θέρμανσης, αλλά κυρίως ρομαντισμός, θαλπωρή.
Μία καπνοδόχος με ανοιχτό τάμπερ αντλεί πολύ περισσότερο αέρα από όσο χρειάζεται για την καύση. Καθώς δημιουργείται η ροή του αέρα, μία μεγάλη ποσότητα «ορμάει» προς τον προς την καμινάδα μαζί με τον καπνό. Από πού προέρχεται όλος αυτός ο αέρας; Μα φυσικά μέσα από το δωμάτιο. Έτσι ο εσωτερικός αέρας, τον οποίο έχετε ήδη θερμάνει με κάποιο άλλο τρόπο, χάνετε από την καπνοδόχο και αντικαθίσταται από κρύο αέρα που έρχεται από έξω. Το πρόβλημα αυτό μπορεί να εμφανιστεί ακόμη κι όταν το τζάκι δε χρησιμοποιείται. Εάν έχετε το τάμπερ ανοικτό, εμφανίζεται μία φυσική ροή αέρα, η οποία με τον ίδιο τρόπο διώχνει το ζεστό αέρα από το δωμάτιο προς την καμινάδα και τον αντικαθιστά με ψυχρό. Οι απώλειες φυσικά μειώνονται χωρίς όμως να μηδενίζονται. Να σημειώσουμε ότι αξίζει τον κόπο περιοδικά να ελέγχετε το τάμπερ για την ικανότητα του να σφραγίζει την τρύπα και να αντικαθίσταται εάν αυτό είναι απαραίτητο.


Ευτυχώς το πρόβλημα αυτό έχει λύσει και ακούει στο όνομα Ecohot.
To Ecohot βοηθά να μεγιστοποιείται η θερμική απόδοση του υφιστάμενου τζακιού σας.
Το Ecohot διορθώνει αυτό το πρόβλημα στέλνοντας πίσω στο δωμάτιο όλη αυτή η θερμότητα που αλλιώς χάνεται έξω από το δωμάτιό σας.
Με αυτόν τον τρόπο όλο το σπίτι,αποκτά μια εύκολη πηγή θερμότητας για το χειμώνα.
Φανταστείτε την οικονομία αφού η απλή τοποθέτηση του ecohot θα μπορούσε να μειώσει το λογαριασμό θέρμανσής σας στο μισό!

 

                                                              

Μια οικογενειακή επιχείρηση με την επωνυμία «Eleloughouses-Wildandfree.gr», η οποία στοχεύει στην κατασκευή όλων των ειδών των ξύλινων εργασιών, τα τελευταία 26 χρόνια.

Επικοινωνια

Διεύθυνση : Rinteentie 6b66
Rovaniemi, Finland
96100, Finland

Τηλ : +358503460770
       

We have 78 guests and no members online

Χάρτης